TE1 (Tot en Un)

SIMPLEX

El bolquer Simplex unitalla és un bolquer tot en un amb un disseny únic i original, ja que combina la facilitat del TE1 amb l’adaptabilitat de l’absorbència d’un bolquer de butxaca.  S’ajusta perfectament a nadons entre 5 i 16kg mitjançant tancaments a pressió, és a dir, es va adaptant al creixement del nadó, rentabilitzant al màxim la inversió.

Al seu interior trobem una butxaca oberta pels dos extrems que permet afegir molt fàcilment absorbents si fos necessari, també facilita que l’absorbent surti sol durant el cicle de rentat.  Un extrem l’absorbent està cosit, i l’altra en forma de llengüeta es pot extreure per a facilitar el rentat i reduir el temps de secat.

Ofereix la possibilitat de posar en contacte amb la pell l’absorbent amb una capa de folre polar que garantitzarà que la pell del nadó es mantingui seca.

Està confeccionat amb una capa exterior impermeable i amb 10 capes de teixit 100% cotó a la part interior per a oferir una gran absorbència amb un gruix mínim.

El resultat és un bolquer que es renta i eixuga amb facilitat i que permet escollir si vols que la pell del nadó estigui en contacte amb cotó o folre polar.

Tot i tractar-se d’un bolquer unitalla, el seu disseny permet un ajustament còmode i fi, mantenint la figura del nadó estilitzada i permetent utilitzar la roba més cenyida sense problemes de talla.

 

REAL EASY

Bolquer TE1 per talles.

Coberta exterior en PUL o minky que proporciona una total impermeabilitat a la vegada que permet transpirar la pell del teu nadó.

En contacte amb la pell hi ha una capa de teixit sempre-sec que deixa passar ràpidament la humitat cap al nucli absorbent de microfibra de doble capa.  Té un absorbent addicional de tres capes de cotó orgànic, unit al bolquer per un dels extrems, que completa l’absorció d’aquest bolquer.

El resultat final és un bolquer tot en un amb un temps d’assecat curt i amb els beneficis d’ajustament i absorbència del sistema de dues peces.

Disponible en varietat de colors i en 5 talles de 0 a 5 anys.  Normalment les talles petita i mitjana són les més habituals i les necessàries per a cobrir el període dels 0 als 2,5 anys.

XS (1.8 – 4.5Kg)
PETITA (3.2 – 8.2Kg)
MITJANA (6.8 – 14.5Kg)
GRAN (13.6 – 20.5Kg+)
XL (20.5Kg+)

Les seves talles L (13,6 – 20,5kg) i XL (+20,5kg) el converteixen en un bolquer ideal per aquells nens més grans que només fan servir bolquer per la nit.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: